Tirsdag d. 21. april kl. 19 Foredrag: Ro til at gro

"Når børn er vanskelige for os i fællesskabet, er det fordi, de har det vanskeligt." Foredrag om trængte børn v/ Marianne Sigersted i Fraugde sognegård.

Når børn er vanskelige for os i fællesskabet, er det fordi, de har det vanskeligt. Det er ikke for at genere os. Det er et råb om hjælp. Hjælp til at blive set som dem de er, i stedet for, kun at blive set for, hvad de gør.

Hvad vil det egentlig sige at rumme barnet? Og hvorfor er det så vigtigt?

At rumme, vil sige at vi kan holde ud at være tilstede, uden at være reaktiv på barnets følelsesmæssige reaktion….

Marianne Sigersted, der er sundhedsplejerske og MarteMeoterapeut, hjælper børn og unge med angst, stress og andre forstyrrelser til at stå stærkere og tro på sig selv.

Hun har virksomheden Rotilatgro.nu og arbejder til daglig med udvikling af børn og unges selvværd, selvtillid og overbevisninger. Rotilatgro.nu udvikler mennesker, så de løfter blikket og ser muligheder.

Marianne hjælper skoleklasser med at genskabe trivsel og godt miljø efter mobberi, uro og dårligt læringsmiljø. Hun hjælper børn og unge med angst, stress, og andre forstyrrelser til at stå stærkere, tro på sig selv og tåle at være med egne følelser. Marianne arbejder også med familievejledning.

Gratis adgang. Der er begrænset antal pladser. Forhåndstilmelding er nødvendig på: mariagrothrasmussen@gmail.com senest den 15. april 2020.

 

 

 

Del dette: