Tingkærskolen

Information til årets konfirmander 

Velkommen til de nye konfirmander under Fraugde, Allerup og Davinde sogne 2019-20.

 

OBS: årets konfirmationer er flyttet til søndag den 6. september 2020. Konfirmander og forældre er informeret herom af præsterne.

Sognepræst Anne Sophie Bredmose Jakobsen, gennemfører årets konfirmationsforberedelse for 7.Y, mens sognepræst Signe Paludan varetager forberedelsen for 7.X.

For at kunne tilrettelægge konfirmandundervisningen for skoleåret 2019-2020 beder vi jer tilmelde jeres barn til konfirmandundervisningen. Læs mere i velkomstbrevet, som du kan hente via linket øverst til venstre her på siden. Indmeldelsessedlen kan hentes via linket, printes og udfyldes inden indskrivningsaftenen den 5. september, men ellers vil skemaet blive udfyldt på selve aftenen.

I år (2019) afholdes konfirmationerne søndag den 3. maj, og tidspunkterne for konfirmationen i hver af sognets tre kirker følger inden længe.

Kontakt præsterne, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Om konfirmationsforberedelsen

Forberedelsen tilbydes til børn i Tingkærskolens 7. klasser, samt til alle børn, der er bosiddende i Fraugde, Allerup og Davinde sogne eller har anden særlig tilknytning.

Er man ikke døbt, men vil gerne konfirmeres, så er det intet problem. Vi aftaler blot et tidspunkt forud for konfirmationen, hvor dåben kan ske.

De unge kan også følge forberedelsen, selvom de ikke ønsker at blive konfirmeret - for det er vigtigt at have et kendskab til kirken og kristendommen. Det er trods alt kristendommen, der ligger til grund både for vores samfund og vores kultur.

 

 

Konfirmationsdatoer for Tingkærskolen

3. søndag efter påske 

2020: 3. maj --> flyttet til den 6. september pga. Corona-smittefare

2021: 25. april

2022: 8. maj

 

 

Konfirmationsdatoer for Nørrebjergskolen

Store bededag 

2020: 8. maj

2021: 30. april

2022: 13 . maj

Tilmelding for 7Y, Fraugde

Konfirmand
Forælder

Tingkærskolen

Henvendelser vedr. konfirmander:

Kontakt præsterne under Fraugde Allerup Davinde pastorat.

Find kontaktoplysninger her.

Nørrebjergskolen

Henvendelser vedr. konfirmander:

Sognepræst
Jonas Dean Weisenberg
Chr. Lehns Vænge 5  
5270 Odense N     
Tlf.: 2927 8364
Mail: jbw@km.dk